Stilcoachen (Mrs Ellinge)

Bild-Mrs-E2

Klänningprovning hos Mrs Ellinge

Vi har aktivt valt att inte ha några fasta butikstider med bestämda öppettider. Då och då har vi öppet vårt showroom (kvällar och/eller helg). Dessa tillfällen lägger vi ut i sociala medier (Facebook: Mrs Ellinge, Instagram: Stilcoachen_mrsellinge). I övrigt har vi öppet efter våra kunders behov.

Vill du/ni boka tid för en provning? Hör av dig/er! Ring när du har panik och inte hittar den där perfekta klänningen till festen/bröllopet/kalaset m.m. Vi rycker ut! Eller så bokar du och dina väninnor in dig en helt vanlig kväll. Ta med er något gott att äta och dricka. Vi står för provning och stilcoachning. Hos oss finns inget köptvång, men vi har alltid provtvång!

Mrs Ellinge handlar inte om mode. Vi arbetar med stil och kvinnlighet som är anpassad efter dig och din kropp. Hos oss får du professionell coachning och vi erbjuder ett utbud av unika klänningar i olika storlekar, färg och form.

För bokning ring: 0738-055 155 eller mejla till ellinge.jennifer@gmail.com

Kurser/tjänster hos Mrs Ellinge

Personlig exklusiv stilcoachning

90 min personlig stilcoachning med Mrs Ellinge. Vi utgår från din garderob och dina förutsättningar. Pris: 995 kr. Tidsbokning krävs.

Mrs Ellinges Make Up-skola
WEBBERBJUDANDE  395 kr/person (ord. pris 545 kr/person) vid bokning av sällskap bestående av minst 6 personer. Kontakta oss för tidsbokning.

Mrs Ellinges Make Up-skola kan även komma hem till dig/er vid sällskap om minst 8 personer. Offert ges på begäran.

OBS! Du hittar före- och efterbilder på vår Facebooksida:
www.facebook.com/mrsellinge

Du hittar fler tjänster nedan. Du bokar genom att använda kontaktformuläret här på vår hemsida.

Stilcoachen (Mrs Ellinge)

Ditt yttre påverkar ditt inre och ditt inre påverkar ditt yttre. Mrs Ellinge erbjuder flera olika tjänster inom stil och skönhet. Vi utgår alltid från din stil och dina önskemål. Vi arbetar inte med mode och de senaste trenderna, utan utgår alltid från dina förutsättningar och din kroppsform. Och vi riktar oss både till kvinnor och män.

För  information om tjänster och priser, se vår förteckning nedan. De flesta av våra tjänster och events sker i Mrs Ellinges eget showroom (Kyrkogårdsgatan 5 i Borås). Där har vi även vår egna föreläsningssal för mindre  och större sällskap (60 platser). Kan du/ni inte komma till Borås? Då kan Mrs Ellinge komma till dig/er. Vid större sällskap ges grupprabatt. Offert ges på förfrågan.

För mer löpande information om aktuella events hänvisar vi till vår sida på Facebook www.facebook.com/mrsellinge

Mrs Ellinge kan även anlitas för föreläsningar. Vi anpassar och bygger upp föreläsningen så att den passar dig och din grupp/verksamhet.

För mer information, kontakt och bokning: jennifer@ellingekommunikation.se, 0738-055 155

Utvald återförsäljare för ARTDECOS  make up

Mrs Ellinge är utvald återförsäljare för ARTDECOS make up. Produkterna säljer vi i vårt showroom i Borås samt i samband med Mrs Ellinges make up-skola och övrig make up-rådgivning.

Det får också bra att beställa produkter via telefon och e-post.Vi skickar gärna produkterna till dig per post!

Artdeco-logo

Produkter, tjänster och priser

Försäljning av klänningar och accessoarer
Har du svårt att hitta den där perfekta klänningen att ha på dig på festen/bröllopet/kalaset/mässan/galan eller på anställningsintervjun?  Är du trött på att köpa plagg som du bara använder vid ett tillfälle? Vill du undvika att springa i affärer och göra felköp? Vill du bära något unikt och som sitter perfekt på just din kropp? Mrs Ellinge hjälper dig! Våra klänningar är särskilt utvalda och handplockade av Mrs Ellinge och kommer främst från butiker i London. Vår målsättning är att du ska bära något du känner dig vacker och unik i. Du bokar tid. Mrs Ellinge hjälper dig att välja. Du gör succé.  As simple as that!

Mrs Ellinges Make Up-skola, ca 2 tim  (545 kr*)
En kurs i make up  som passar alla kvinnor oavsett vana vid att använda make up eller inte. Vi börjar med att ta en ”förebild” i Mrs Ellinges showroom. Därefter går vi igenom och gör alla steg tillsammans för att lägga en professionell make up till fest. Vi går även igenom verktyg och hur du bör använda dessa för att få det perfekta make up-resultatet. När din make up är klar tar vi även en ”efterbild”. Mrs Ellinge är utvald återförsäljare för ARTDECOS make up. Alkoholfri bubbel och lättare tilltugg ingår i priset.

Mrs Ellinges Make Up-skola kan utföras på valfri plats (ev. milsersättning tillkommer).

Exklusiv personlig stilanalys  ca 90 min  (995 kr)
Gör du ofta felköp? Känner du dig osäker när du handlar kläder? Och viktigast av allt, har du rätt kroppsuppfattning? En personlig stilanalys med Mrs Ellinge är alltid en investering. Du kommer garanterat att minimera dina framtida felköp och få dig en rejäl egoboost. Har du svårt för att komma till oss? En personlig stilanalys kan även utföras i hemmet. Milersättning tillkommer.

I vår personliga stilanalys (del 1) ingår följande moment:
– Kroppsuppfattning
– Kroppstyp
– Nuvarande klädstil
– Rekommenderad klädstil utifrån dina personliga förutsättningar
– Konkreta klädtips
– Färgrekommendation bas
– Skriftlig dokumentation

Exklusiv personlig Make Up-rådgivning – 90 min (995 kr)
Under 90 min lägger Mrs Ellinge en professionell fest-make up på dig i Mrs Ellinges showroom. Under tiden går hon tillsammans med dig igenom steg för steg hur du ska göra och vilka produkter, redskap och färger du bör använda. Rådgivningen är personlig och de har 90 min egen tid med Mrs Ellinge.

Make up inför bal och bröllop och fest (från 795 kr)
I priset ingår ett kortare förmöte där Mrs Ellinge konsulterar i hur du vill ha det inför din stora dag. Tänk på att boka in dagen i god tid före ditt event.

Mrs Ellinges Stilskola – 2 tim (595 kr*)
En grundläggande kurs i stil och kroppsuppfattning som passar alla kvinnor i alla åldrar. Vi börjar med en gemensam inspirerande stilföreläsning med ”do:s and dont’s” innan vi tar en paus för gemensam och välsmakande fika. Därefter gör vi personliga stilanalyser i grupp där vi utgår från gruppens önskemål. I samband med Mrs Ellinge stilskola tar du som deltagare med några plagg från din garderob. Det kan vara något du verkligen trivs i och/eller något du känner dig mer osäker på. Mrs Ellinge guidar, reder ut och ger dig experthjälpen!

* priset avser bokning av minst 8 personer

Personlig shoppinghjälp och rådgivning i butik (800 kr/tim*)
Stilanalys bör ha genomförts innan du anlitar Mrs Ellinge för hjälp med shoppingen.
Mrs Ellinge hjälper dig att minimera dina felköp genom att hjälpa
dig med shopping i butiker. Vi startar dagen med ett samtal där vi tillsammans går igenom vad du vill uppnå, vilka förutsättningar och budget du har.

* Minimum 3 timmar (inklusive inledande samtal).

Föreläsning inom stil med Mrs Ellinge offert på begäran
Skräddarsydda föreläsning för privatpersoner (mindre och större sällskap), företag och organisationer.

* i priset ingår skriftlig dokumentation

12032273_1652124218404086_3663847647304571341_n

Före- och efterbilder

Malla

malla-before
Malla-efter1
Malla_efter2
Malla-efter_3

Susanne

Susanne-before
Susanne_efter2
Susanne_efter

Jennifer

jen-before
Jen-efter-2
loading