Jen_ansiktbild

Vem är Jennifer Ellinge?

Jennifer Ellinge är en entreprenör. En kvinna med visioner, drömmar och tydliga mål. Hon anser att drömmar ska bli verklighet och startade hon 2014 företaget Ellinge kommunikation. Ellinge kommunikation består av två delar: Stilcoachen (Mrs Ellinge) och Hälsocoachen (Viktväktarna). Företaget finns på Kyrkogårdsgatan 5 i Borås, men arbetar för uppdragsgivare i hela landet.

Jennifer är utbildad inom kommunikation, ledarskap och pedagogik. Hon har flera examina och titlar, men för att spara dig som besökare tid, undviker vi dessa i denna  korta presentation. Dock finns det en tydlig röd tråd. Hon har lång erfarenhet av att synliggöra och lyfta fram både människor och verksamheter i många olika sammanhang. Det gör hon med entusiasm, inspiration och saklighet. Och det har skapar tydliga resultat när siffrorna talar sitt språk. Jennifer Ellinge coachar inom hälsa och stil.

Hennes uppdragsgivare är företag, privatpersoner och organisationer. Du kan läsa mer om hennes tjänster under respektive rubrik.

Välkommen till Ellinge kommunikation!

loading